HTML

Háztartás - Mérgek nélkül

A Zöldmami blogban mosódióról és más környezet- és pénztárca kímélő mosó- és takarítószerekkel kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg Veled!

Friss topikok

Libri

Klórmentesítés

Coolpex SH-1 zuhanyszűrő (KDF)

Stat

Mosás hatékonyan, kényelmesen: Folyékony mosódióval

2010.06.08. 19:28 M. Tímea

A mosódióval való mosás történhet mosódió héj vagy az abból készült folyékony koncentrált mosódió főzet formájában.

Ismerkedjünk meg először a folyékony verzióval.

Ha elfoglaltabb, kényelmesebb háziasszony vagy, valószínű, hogy ez nyeri el leginkább a tetszésedet, bár a mosódió héj is csak első olvasásra tűnik macerásnak, viszont igazán pénztárca kímélő. De erről majd a következő bejegyzésben lesz szó...

A folyékony mosódió elérhető illatmentes, biotermesztésű növényekből nyert illóolajokkal illatosított, valamint fehérítő adalékkal kevert változatokban.  Mindegyik szintetikus konzerváló anyagoktól mentes, bőrgyógyászatilag tesztelt. Bármilyen vízkeménységnél és bármilyen hőfokon (30-95C) használhatod, gépi és kézi mosásánál egyaránt.

Alkalmas kevert szálas, szintetikus és természetes anyagok tisztítására. Mesésen lággyá teszi a ruhákat, hatékonyan tisztít és kíméletes a színekhez, ezért kifejezetten ajánlott pl. színes /fekete mosáshoz is.

A folyékony mosódiót ugyanúgy kell használnod mint bármely „hagyományos” mosószert. Öntheted a mosószertartó rekeszbe, de kis pohárkában beteheted egyenesen a ruhák közé is. Én az utóbbi megoldást választottam, 50 ml-t használok egy adag mosáshoz.

Szólj hozzá!

Címkék: környezetvédelem folyékony mosódió

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldmami.blog.hu/api/trackback/id/tr1002067105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása